Business Improvement Plan (BIP) : Wat is het ?

Uw onderneming heeft kleine problemen met betrekking tot de organisatie, de werking, de opleidingen, de informatiesystemen?

Deze problemen, zelfs als u er het hoofd aan biedt, nemen veel tijd en energie in beslag voor uw medewerkers en hebben soms ongewenste gevolgen voor uw klanten. U bent niet in staat om ze op korte termijn op te lossen door een gebrek aan interne know-how of simpelweg door een gebrek aan tijd. U aarzelt om beroep te doen op een extern consultancy bedrijf door slechte ervaringen in het verleden en de vrees dat dit u in een missie zonder einde en resultaat stort.

In dit geval zal het “Business Improvement Plan” van TETRADE Consulting u zeker interesseren. Het BIP is namelijk tegelijkertijd een methodologie en een commercieel aanbod ontwikkeld door TETRADE Consulting. Beiden zijn ontworpen voor een snelle oplossing van goed gedefinieerde problemen.

Het BIP beschrijft de processen voor het oplossen van deze problemen en biedt alle hulpmiddelen om op zeer korte termijn aanbevelingen te doen. Concreet gaat TETRADE Consulting deze uitdaging normaal gezien aan in ongeveer 2 weken. Meer inlichtingen bij X. Lemaire (Tel: 02/675 97 03, E-mail: xavier.lemaire@tetrade.be)