Business Process Exception Management (BPEM)

Elke onderneming die SAP IS/U gebruikt ter ondersteuning van haar activiteiten wordt geconfronteerd met diverse “logs” en/of uitzonderingslijsten. De meest voorkomende zijn de “logs” van “Billing” en “Invoicing”. Ze bevatten een groot aantal fouten van uiteenlopende aard en, laat ons eerlijk zijn, hun werking is allesbehalve duidelijk en ergonomisch. Hoe kan hun verwerking efficiënter verlopen?

SAP biedt een oplossing met BPEM. BPEM richt zich er niet op om de voorstelling en de ergonomie van bepaalde uitzonderingslijsten te verbeteren, maar wel op de processen voor het efficiënter behandelen van deze uitzonderingen zelf. Deze oplossing vindt haar oorsprong in SAP IS/U maar kan ook gebruikt worden in andere functionele domeinen van SAP R/3 en SAP CRM.

TETRADE Consulting heeft op zijn eigen SAP IS/U ECC6.0 systeem een BPEM prototype ontwikkeld. Aangezien een demo meer zegt dan een lange theoretische presentatie nodigen we u uit om, bij interesse, Xavier Lemaire te contacteren om een afspraak te maken. (Tel: 02 675 97 03, E-mail: xavier.lemaire@tetrade.be).